€ + $ = £ ?

Tarieven

Niet zo duur, maar afhankelijk van uw wensen.

Als u wenst samen te werken met Mirrors Translations, dan kiest u voor transparantie en flexibiliteit. U vindt hieronder een overzicht van de tarifering die gehanteerd wordt. Voor alle diensten wordt steeds gratis en vrijblijvend een prijsofferte gegeven.

Vertaling

Transparante en gepersonaliseerde tarieven, gratis prijsofferte

Voor al uw vertaalaanvragen krijgt u gratis en vrijblijvend een prijsofferte. Stuur een e-mail naar info@mirrors-translations.be met uw te vertalen tekst als bijlage, in de mate van het mogelijke als Microsoft Word-bestand (of gelijkaardig formaat). U ontvangt binnen 12 uur een reactie met een aanbod (offerte).

De tarieven worden berekend op basis van het aantal woorden in de brontekst, de tekst die u wenst te vertalen. De vertaaltarieven worden uitgedrukt in cent/woord en kunnen variëren naargelang de hoge (of lage) techniciteit van de brontekst. De leveringstermijn (dringendheid van de opdracht) heeft eveneens een invloed op het tarief van de vertaling.

Voor alle soorten teksten die minder dan 200 woorden tellen, is een minimumbedrag van toepassing.

Mocht u verder nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar info@mirrors-translations.be. Voor meer informatie kunt u de algemene voorwaarden raadplegen.

Revisie

Een gepersonaliseerde service, een aangepaste prijs

Voor revisieopdrachten kunt u rekenen op een gratis en gepersonaliseerde prijsofferte. De prestatie voor tekstrevisie zal per uur worden gefactureerd tegen een marktconform tarief. Dit tarief zal aangepast worden aan uw behoeften en zal tevens afhangen van de dringendheid van de opdracht, het type document ter revisie en de mate waarin de tekst dient te worden herschreven. Voor meer informatie kunt u de algemene voorwaarden raadplegen.

Copywriting

Een aanspreekpunt voor een gepersonaliseerde service

Voor al uw aanvragen kunt u rekenen op een gratis en gepersonaliseerde prijsofferte. Voor alle soorten schrijfopdrachten geldt een marktconform uurtarief. Dit tarief zal aangepast worden aan uw behoeften en zal eveneens afhangen van de dringendheid van de opdracht en het type document dat moet worden afgeleverd. Voor meer informatie kunt u de algemene voorwaarden raadplegen.