Mirrors™

Over Mirrors Translations

De andere kant van de spiegel: mijn naam is Simon Lupcin, oprichter van Mirrors Translations en zelfstandig vertaler.

Specialisaties

Bedrijfscommunicatie, marketing, B2B- en B2C-communicatie, media in de ruime zin van het woord, public relations, human resources en crisiscommunicatie voor bedrijven.

Over mezelf

Ik ben afkomstig van het zuiden van de provincie Namen. Ik leef sinds 2004 in Brussel, toen ik naar de Europese hoofdstad verhuisde om een vertaalopleiding te volgen aan het Institut Libre Marie Haps. Na vijf jaren studeren behaalde ik in juni 2009 met onderscheiding mijn master in het vertalen (Engels-Spaans-Frans). In september van datzelfde jaar trok ik 10 maand naar Australië om er mijn Engels bij te schaven. Toen ik in 2010 terug naar België keerde, vond ik werk bij het communicatieadviesbureau Porter Novelli, waar ik bijna vier jaar als consultant in public relations, mediaspecialist en vertaler/revisor/copywriter aan de slag was. Ik heb van die ervaring gebruik gemaakt om mijn Nederlands te verbeteren, een taal die ik nu frequent gebruik en ook heb opgenomen in mijn dienstenpakket. In augustus 2014 verliet ik Porter Novelli om me te vestigen als zelfstandige en Mirrors Translations op te richten.

Werktalen

Frans
wallpapers-bandera-pinturas-wallpaper-originals-francia-gdefon-original-franciya-flag-kraski

Doeltaal

Engels
UK

Brontaal

Spaans
spanish_national_flag_wallpape_by_anonymouscreative-d3asmtc

Brontaal

Nederlands
PB

Brontaal

Ik ben van nature sociaal en open, en ben voorstander van directe en transparante communicatie met mijn klanten. Hebt u een vraag over Mirrors Translations of over de diensten die ik aanbied? Aarzel dan niet en neem rechtstreeks contact met me op:

Telefoon: +32 (0) 478 43 60 44

E-mail: info@mirrors-translations.be