Welcome

Vertaling

En andere taalkundige diensten.

Welkom op de website van Mirrors Translations! Bent u op zoek naar een betrouwbare oplossing voor het vertalen, verbeteren en/of (her)schrijven van uw teksten in het Frans? Zoek niet langer.

Diensten

Vertaling

Mirrors Translations vertaalt uw documenten uit het Engels, Nederlands en Spaans in het Frans. Uw tekst wordt in de kortst mogelijke tijd en tegen een correct tarief behandeld door een professionele Franstalige vertaler. Uw voordeel? Een optimaal resultaat en een krachtige boodschap in de doeltaal, het Frans. Meer informatie hier.

Revisie

U hebt een tekst geschreven of vertaald, maar u wilt graag deskundig advies over het eindresultaat om er zeker van te zijn dat uw tekst perfect leest van de eerste letter tot het laatste punt? Neem dan contact op met Mirrors Translations en laat uw in het Frans geschreven documenten nakijken op spelling, grammatica, zinsbouw en algemene structuur. Meer informatie hier.

Copywriting

U hebt een belangrijke boodschap te vertellen aan de wereld, maar schrijven is niet uw sterkste punt? Mirrors Translations biedt zijn expertise aan op het vlak van copywriting om uw ideeën vorm te geven op papier. Meer informatie hier.

Contact